Appareils et accessoires
Grilled scallops with chilli jam
Prép. 15min
Total 25min
10 portions
Ingrédients
Chilli jam
-
eschalots30 g
-
fresh long red chillies (see Tips)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white sugar50 g
-
white vinegar50 g
-
lime juice1 ½ tbsp
-
palm sugar broken into small pieces (see Tips)20 g
Scallops
-
scallops20
-
extra virgin olive oil for brushing
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lime juice to serve
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.8 g
Calories
328 kJ /
78.1 kcal
Lipides
3.3 g
Fibre
1.2 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebrate summer with Nico Moretti
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chilli oil
25 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 min
Prawn wontons
2 godz.
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Teriyaki salmon bao
1 godz. 50 min
Chilli lime sauce
5 min
Asian-style mussels
30 min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 godz.
Prawn and chicken laksa
40 min
Wonton soup
1 godz.