Appareils et accessoires
Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
Prép. 25min
Total 2h 40min
10 portions
Ingrédients
Cake
-
non-stick cooking spray
-
large eggs room temperature4
-
organic cane sugar4 oz
-
dark chocolate (70%) in pieces8 oz
-
vegetable oil4 oz
-
avocado peeled, pitted (approx. 1 md.)4 ½ oz
-
cream of tartar¼ tsp
-
water to fill roasting pan (1 in.)
Raspberry Whipped Cream
-
confectioners sugar1 tbsp
-
freeze-dried raspberries3 tbsp
-
heavy whipping cream chilled8 oz
-
unsweetened cocoa powder to dust
-
fresh raspberries to garnish, to taste20 - 25
-
edible gold leaf to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5 g
Calories
1720 kJ /
411 kcal
Lipides
33 g
Fibre
3 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cook Like a Chef
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Banana Bread
1h 50min
Cinnamon Macadamia Nut Milk
10min
Dairy Free Tzatziki
15min
Almond Milk
1h 20min
Green Tea Crème Brûlée
2h 35min
Egg Puffs
25min
Chicken Soft Tacos with Fruit Salsa
25min
Chocolate Beet Cake
1h 20min
ABC Nut Butter
10min
Banana Nut Bliss Cookies
25min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h
Turmeric Gingerade
10min