Appareils et accessoires
Rhubarb and ginger gin fizz
Prép. 10min
Total 336h 10min
4 glasses
Ingrédients
Rhubarb and ginger infused gin
-
rhubarb (approx. 2-3 stalks), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
piece fresh ginger cut into pieces10 cm
-
gin of choice (see Tips)700 g
Rhubarb and ginger gin fizz
-
frozen strawberries150 g
-
ginger beer (cold)250 g
-
ice to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Sodium
12.8 mg
Protides
0.4 g
Calories
351.5 kJ /
83.7 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
7.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ginspiration
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Pas d’évaluation
Pecan, apple and carrot pudding
1h
Korma spice blend
5min
Sticky toffee puddings
1h
Brandy Butter
10min
Star anise and cinnamon syrup
45min
Gingerbread ice cream
10h 20min
Red onion relish
50min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min
Chicken korma with cashews
30min