Appareils et accessoires
Carrot top pesto
Prép. 5min
Total 15min
490 g
Ingrédients
-
baby carrot tops only (approx. 30 g)1 bunch
-
water to soak
-
pepitas80 g
-
almonds or nuts of choice100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon juice only, to taste½
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 490 g
Sodium
1124.1 mg
Protides
75.2 g
Calories
11269.4 kJ /
2693.5 kcal
Lipides
258.5 g
Fibre
19.3 g
Graisses saturées
47 g
Glucides
39.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cornbread with jalapeño honey butter
55min
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Boulangère potatoes
1h 40min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 40min
Hot cross bun loaf
2h 40min
LSA
5min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min