Appareils et accessoires
Baked Kale Polenta Fries
Prép. 30min
Total 1h 10min
75 pieces
Ingrédients
Kale Pesto
-
Parmesan cheese cubed4 oz
-
pine nuts1 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
garlic cloves4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
kale stems removed4 oz
-
fresh basil leaves2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
Polenta
-
water36 oz
-
polenta cornmeal10 oz
-
salt to taste½ tsp
-
non-stick cooking spray
-
marinara sauce to serve (see Tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
1 g
Calories
167 kJ /
40 kcal
Lipides
2 g
Fibre
0 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Fare
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lentil Moussaka
2h 20min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Greek Lentils and Rice
40min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
Cheesy Veggie Squares
40min
Hummus with Peas and Beans
25min
Dark Chocolate Quinoa Bark
40min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Black Bean Dip
5min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Vegetarian Chili
50min