Appareils et accessoires
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
Prép. 30min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
olive oil divided1 oz
-
boneless pork shoulder, sinew free boneless, cubed (2½ in. x 1½ in.), divided21 oz
-
salt divided½ tsp
-
fresh ground pepper divided2 pinches
-
onion quartered5 oz
-
ripe tomatoes in pieces7 oz
-
1 fresh jalapeño pepper, deseeded, slicedcanned jalapeño pepper1
-
red bell pepper in pieces (¾ in.)4 oz
-
green bell pepper in pieces (¾ in.)4 oz
-
canned black beans drained, divided9 oz
-
tomato paste1 oz
-
water3 ½ oz
-
½ chicken stock cubechicken stock paste½ tsp
-
corn tortillas warmed6 - 12
-
fresh cilantro leaves4 tbsp
-
sour cream3 ½ oz
-
avocados2
-
lime in wedges1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
423 mg
Protides
24.6 g
Calories
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Lipides
37.2 g
Fibre
12 g
Graisses saturées
10.4 g
Glucides
36.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pork and Mushroom Wraps
30min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Chicken Enchiladas
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Pulled Pork
4h 5min
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Chicken Parmesan
1h 10min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Tinga de Pollo
40min
Chicken Fajita Soup
50min