Appareils et accessoires
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
Prép. 35min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
Citrus Mustard Dip
-
orange marmalade no peel100 g
-
mayonnaise125 g
-
creamed horseradish40 g
-
wholegrain mustard40 g
-
freshly squeezed lime juice10 g
Coconut-crusted Prawns
-
plain flour50 g
-
Cajun spice mix2 tsp
-
desiccated coconut50 g
-
cornflakes100 g
-
extra large king prawns, raw350 g
-
medium eggs beaten3
-
sunflower oilvegetable oil1200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
349 mg
Protides
20 g
Calories
2743 kJ /
661 kcal
Lipides
51 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hawaiian Summer
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Korean Fried Chicken
3h 10min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20min
Steak au Poivre
20min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Butter Chicken
50min
Chicken Tikka
4h 10min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Chicken Enchiladas
1h
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min