Appareils et accessoires
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
Prép. 1h
Total 2h 30min
4 portions
Ingrédients
Basil Pasta Dough
-
fresh basil leaves30 g
-
large eggs3
-
00 flour330 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Ravioli Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
bread15 g
-
unsalted butter diced25 g
-
onions quartered120 g
-
asparagus woody ends discarded100 g
-
large raw prawns, peeled deveined30 g
-
egg yolk1
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
00 flour for dusting
Cooking
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1280.4 mg
Protides
23.4 g
Calories
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Lipides
19.4 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
8.3 g
Glucides
70.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feed the Love
22 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
When in Rome...
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Duck and Pork Terrine
52h
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1h
Caesar Salad
30min
Char Siu Pastries
6h 10min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Mini Laxpuddings
1h 10min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Miso salmon broth
40min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min