Appareils et accessoires
Spinach and Carrot Muffins
Prép. 15min
Total 1h
12 pieces
Ingrédients
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
garlic clove1
-
orange thin peelings of skin only1
-
onions quartered80 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh baby spinach125 g
-
large egg1
-
almond milk125 g
-
orange juice, freshly squeezed40 g
-
wholemeal flour300 g
-
chia seeds (see tip)35 g
-
baking powder1 Tbsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
pumpkin seeds (see tip)60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
346 mg
Protides
8 g
Calories
732 kJ /
175 kcal
Lipides
6 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Post-partum
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Banana and Blueberry Quinoa Porridge
25 Min
Whole Milk Cereal Purée
20 Min
Green pea cakes (10-12 months)
25 Min
Hake and Potato Purée - from 8 months
20 Min
Apple Porridge - from 8 months
10 Min
Courgette Purée - from 6 months
15 Min
Cereal and fruit purée
20 Min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 Min
Vegetable Cheese Muffins
35 Min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 Std.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 Min
Banana and Oat Muffins
35 Min