Appareils et accessoires
Pulled Pork Buns
Prép. 20min
Total 6h 20min
6 portions
Ingrédients
-
onions halved, sliced (1 cm)100 g
-
pork shoulder, boneless in one piece800 g
-
barbecue sauce500 g
-
water150 g
-
cola200 g
-
beef jus400 g
-
garlic clove lightly crushed1
-
fresh rosemary1 sprig
-
smoked salt½ tsp
-
burger buns6
-
iceberg lettuce12 leaves
-
tomato ketchup120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
33 g
Calories
1975 kJ /
472 kcal
Lipides
19 g
Fibre
3 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow Cook and Sous-vide
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3h 40min
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9h 15min
Beef Fajitas
1h
Bacon and Herb Gravy
1h 15min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
20min
Mexican Spare Ribs
50min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5h 50min
Curry Noodles with Pork
45min
Pulled Pork Rolls
30min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min