Appareils et accessoires
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
Prép. 20min
Total 3h 40min
6 portions
Ingrédients
Coconut Streusel
-
plain flour50 g
-
unsalted butter cold, diced30 g
-
ground cinnamon5 g
-
Demerara sugar30 g
-
flaked coconut30 g
Pineapple in Chilli Syrup
-
fresh pineapple (approx. 2 kg)1
-
fresh red chilli halved lengthways1
-
sugar400 g
-
waterdark rum380 g
-
water850 g
-
cornflour1 Tbsp
-
ice cream for serving (see tip)
-
fresh mint leaves for serving
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
36 mg
Protides
4 g
Calories
2905 kJ /
693 kcal
Lipides
14 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
97 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow Cook with Blade Cover
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Celeriac Remoulade
Pas d’évaluation
Hollandaise Sauce
15min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Houmous
13h 30min
Whipped Cream
10min
Lemon and Rosemary Infused Oil
15min
Hollandaise Sauce
15min
Decadent Dark Chocolate Brownies
1h 55min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min
Madras Curry Powder
5min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Pas d’évaluation
Sumac and Tahini Houmous
10min