Appareils et accessoires
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
Prép. 5min
Total 15min
2 bottle
Ingrédients
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
pancetta cubed (1 in.)2 oz
-
8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)8 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 2 bottle
Sodium
1050 mg
Protides
63 g
Calories
2729 kJ /
652 kcal
Lipides
44 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
15 g
Glucides
0 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Basic Meat & Seafood
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Browning Pork Cubes
15min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Browning 8.5 oz Shallots
25min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20min
Lemon Caper Asparagus
25min
Maple and Mustard Salmon
20min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min