Appareils et accessoires
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
Prép. 20min
Total 3h 35min
8 portions
Ingrédients
Coconut crumbs
-
plain flour60 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
ground cinnamon2 pinches
-
white sugar30 g
-
coconut flakes30 g
Chilli pineapple
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred1
-
white sugar250 g
-
fresh pineapple (1.5-2 kg unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)1
-
water1000 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to serve1 sprig
-
rum (see Tips)100 g
-
lime zested (no white pith) and juiced1
-
cornflour2 tsp
-
ice cream to serve (see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
28.4 mg
Protides
3.2 g
Calories
1425.9 kJ /
1188.2 kcal
Lipides
11.5 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
56.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow cook (TM6) with blade cover
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Porcini mushroom risotto
35min
Steamed rice
25min
Boiled eggs
20min
Pizza dough
1h
Creamed pāua soup
1h
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Jasmine rice
40min
Kimchi queso dip
3h 15min
Pad see ew
30min
Curried chicken rasam
50min
Spiced apple liqueur
168h 10min
Tomato pasta sauce
40min