Appareils et accessoires
Vadouvan spiced mini rolls
Prép. 30min
Total 2h 30min
20 portions
Ingrédients
Caramelised onions
-
red onion cut into quarters200 g
-
olive oil30 g
-
sea salt flakes½ tsp
-
red wine vinegar30 g
-
raw sugar30 g
Vadouvan spice mix
-
fenugreek seeds1 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
ground turmeric1 tsp
-
fresh curry leaves20
-
brown mustard seeds1 tbsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
sea salt flakes1 tsp
-
black peppercorns½ tsp
Bread rolls
-
water280 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
baker's flour500 g
-
olive oil30 g
Assembly
-
olive oil for brushing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.4 g
Calories
577 kJ /
137 kcal
Lipides
4.2 g
Fibre
2.1 g
Glucides
20.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato ketchup
1h 25min
Steamed wholemeal bread
2h
Rava payasam
50min
Spiced cauliflower pilau
20min
Spiced tomato chutney
30min
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29h 30min
Mango Kulfi
4h 20min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Red onion relish
50min
Sambal oelek
20min
Falafel with beetroot hommus
20min
Orange and almond cake
2h 20min