Appareils et accessoires
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Prép. 10min
Total 30min
20 oz
Ingrédients
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water1 oz
-
fresh portobello mushrooms roughly cut into pieces3 ½ oz
-
unsalted butter cold, in pieces1 ½ oz
-
shallots halved2 oz
-
dry white wine4 oz
-
chicken broth7 oz
-
light whipping cream4 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
85 mg
Protides
0.6 g
Calories
207.3 kJ /
49.6 kcal
Lipides
3.8 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
2.4 g
Glucides
2.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thickening with TM6
17 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Bolognese Sauce
1h 10min
Mushroom Risotto
30min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Creamy Mushroom Soup
25min
French Onion Soup
1h 10min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55min
Mashed Potatoes
50min