Appareils et accessoires
Loaded Potato Soup
Prép. 15min
Total 30min
1 portion
Ingrédients
-
yellow onion cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil½ oz
-
russet potatoes peeled and cubed (1 in.)6 oz
-
vegetable stock10 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
sliced bacon2 oz
-
1 oz heavy whipping creamwhole milk1 oz
-
sour cream (optionnel) to serve, to taste1 tbsp
-
grated cheddar cheese2 tbsp
-
green onions (optionnel) chopped to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1133.3 mg
Protides
16.2 g
Calories
2541.1 kJ /
607.3 kcal
Lipides
43.3 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
13.5 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for One
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Your Cookidoo® 2025 - Souper Star
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Florentine Meatballs and Linguine
Pas d’évaluation
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Spanish Rice
35min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Potato Gratin
1h 10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Potato Curry Soup
35min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Penne Bolognese
40min
Meat Sauce
1h 45min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min