Appareils et accessoires
Millet
Prép. 5min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
millet grains (see tip for portioning)300 - 400 g
-
water (see tip)600 - 800 g
-
vegetable oil20 - 35 g
-
fine sea salt¼ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
436 mg
Protides
7 g
Calories
1259 kJ /
301 kcal
Lipides
10 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
46 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rice Cooker Mode
6 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Cooked Quinoa
15min
Bulgur Wheat
35min
Millet
1h 40min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Coconut Creamed Kale
20min
Wholefood Pancakes with Vanilla and Cinnamon Poached Apples
1h 25min
Quinoa Broth
35min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1h 15min
Stewed vegetables
45min
Tomato sauce
40min
Almond Milk
6h 10min