Appareils et accessoires
Tom Yum Paste
Prép. 10min
Total 45min
3 jars
Ingrédients
-
fresh red chillies cut into halves, deseeded15
-
garlic cloves (see tips)5
-
kaffir lime leaves deveined15
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)50 g
-
fresh galangal (lengkuas)40 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
shallots150 g
-
raw sugar3 tbsp
-
shrimp paste (belacan) (optionnel)20 g
-
fresh coriander roots included20 g
-
torch lilies (bunga kantan) buds only2
-
dried chillies deseeded (see tips), soaked to soften15
-
cooking oil50 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
353 mg
Protides
5 g
Calories
770 kJ /
184 kcal
Lipides
7 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Sambal Belacan
10min
Pineapple Tarts
1h 30min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Nasi Lemak
45min
Sambal Petai Prawns
20min
Nyonya Spice Paste
15min
Chilli Stuffed Fish
1h
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min