Appareils et accessoires
Paal Appam
Prép. 10min
Total 9h 30min
4 portions
Ingrédients
-
white rice rinsed, soaked for at least 3 hours200 g
-
shredded coconut60 g
-
cooked rice50 g
-
sugar2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
water230 g
-
baking soda½ tsp
-
coconut milk30 g
Sweetened coconut milk
-
rice flour1 tbsp
-
sugar3 tbsp
-
coconut milk200 g
-
salt1 pinch
-
ground cardamom1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
354 mg
Protides
6 g
Calories
1910 kJ /
457 kcal
Lipides
19 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
67 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Deepavali Festive Delights
16 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Fresh coconut chutney
10min
Pepper rasam
15min
Chai Masala (Masala Tea)
15min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9h 10min
Potato Peratal
40min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Vegetable Sambar
35min
Idli
15h 40min
Rasam
20min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Chapatis
1h