Appareils et accessoires
Sweet and Sour Pork Ribs
Prép. 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
pork ribs cut in pieces (4 cm)600 g
-
water650 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
sugar40 g
-
black vinegar60 g
-
light soy sauce80 g
-
spring onion cut in pieces (2 cm)80 g
-
fresh ginger slices30 g
-
garlic cloves40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
20 g
Calories
1455 kJ /
348 kcal
Lipides
25 g
Fibre
1 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese New Year Festive Flavours
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chai Buey
1 godz. 45 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised pork belly
55 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Rice Wine Chicken
30 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min