Appareils et accessoires
Steak Sauce
Prép. 15min
Total 30min
24 OZ
Ingrédients
-
shallots sliced3 oz
-
white button mushrooms sliced2 oz
-
garlic cloves2
-
anchovies, preserved in olive oil drained2
-
dark brown sugar2 oz
-
golden raisins1 ½ oz
-
fresh tarragon leaves2 tbsp
-
ketchup4 oz
-
water2 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
yellow mustard1 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
orange juice2 oz
-
Worcestershire sauce4 oz
-
celery seeds1 ½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 OZ
Sodium
233.4 mg
Protides
0.1 g
Calories
121.5 kJ /
29 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
6.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stock Your Staples
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Hollandaise Sauce
15min
Chicken Stock Paste
45min
Beef Stock Paste
45min
Crushed Ice
5min
Squid Ink Pasta
1h
Prawn croquettes (croquetas de gambas)
9h 10min
Thai Green Curry Paste
10min
Custard Sauce - Pouring Custard
15min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80h 10min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Habanero Salsa
10min
Thai Green Curry Chicken
30min