Appareils et accessoires
Rye sourdough loaf
Prép. 25min
Total 18h 20min
12 slices
Ingrédients
Rye starter
-
filtered water100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
-
rye flour100 g
Sourdough
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water350 g
-
wholemeal plain flour plus extra to dust500 g
-
baker's flour50 g
-
salt2 tsp
-
caraway seeds to taste (optional)1 - 2 tsp
-
ice cubes (approx. 10)
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
393.2 mg
Protides
6.1 g
Calories
873.9 kJ /
208.9 kcal
Lipides
0.8 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
43.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 Std. 10 Min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 Min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 Std. 10 Min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 Std. 55 Min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 Min
Sourdough pizza base
3 Std. 5 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min