Appareils et accessoires
Vegetable liquid stock (TM6)
Prép. 15min
Total 3h 15min
1555 g
Ingrédients
-
mixed vegetables cut into pieces (eg. carrots, celery, celeriac)400 g
-
onion peeled and cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
tomato cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh bay leaves2
-
allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1555 g
Sodium
5592.4 mg
Protides
18.7 g
Calories
1584 kJ /
378.6 kcal
Lipides
2.5 g
Fibre
21.1 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
77.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Seafood Tofu
Pas d’évaluation
Seafood Kimchi Udon Soup
Pas d’évaluation
Vegan Bolognese
Pas d’évaluation
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Irish coffee
15min
Leek quiche
1h 20min
Tofu Balls
35min
Vegan mozzarella
3h 40min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Teriyaki sauce
25min