Appareils et accessoires
Sous-vide miso aubergine
Prép. 20min
Total 2h 45min
4 porties
Ingrédients
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
670 mg
Protides
4 g
Calories
654 kJ /
156 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalm mozaïek
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Cashew- en kokosmelk
10min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Hornazo
Pas d’évaluation
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
250 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Knoflook en uien glaceren
Pas d’évaluation
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Gazpacho
1h 15min