Appareils et accessoires
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Prép. 45min
Total 8h
24 stuks
Ingrédients
Amandel en Poedersuiker
-
amandelpoeder95 g
-
poedersuiker95 g
-
water500 g
-
azijn50 g
Italian Meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamerteperatuur2
-
voedingskleurstof zwart, in poedervorm1 el
Bloemkoolmousse
-
gelatineblaadjes ongeveer 5,5 g3
-
eiwit1
-
zout1 snuifje
-
sjalot30 g
-
witte wijn1 el
-
witte chocolade callets25 g
-
bloemkoolroosjes200 g
-
room, min. 30% vet225 g
Afwerking
-
kaviaar (optionnel)30 g
-
eetbaar bladgoud (optionnel)
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
20.3 mg
Protides
1.9 g
Calories
396.5 kJ /
94.8 kcal
Lipides
5.8 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
9.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hap en Tap
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Pas d’évaluation
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Pas d’évaluation
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Pas d’évaluation
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Zuurkool
Pas d’évaluation
Gemengde bessen taartjes
Pas d’évaluation
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Suikerpasta
1h 10min
Kerstman macarons
3h 20min
Appelpunch
30min
Mayonaise
5min