Appareils et accessoires
Sous-vide Teriyaki Zalm
Prép. 20min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
95 mg
Protides
33 g
Calories
1650 kJ /
394 kcal
Lipides
26 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Fijngehakt rauw vlees
35min
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Pas d’évaluation
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
350 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
200 g ui fruiten
20min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Kipsatés met pindasaus
2h
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min