Appareils et accessoires
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
Prép. 25min
Total 2h 10min
3 porties
Ingrédients
Vulling
-
20 g lente-ui, in stukken (4 cm)verse dragon alleen de blaadjes20 g
-
artisjokharten, op olie uitgelekt80 g
-
ricotta100 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
Kip pakketje met rode paprika saus
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 - 1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
rode paprika's gehalveerd, zaadjes verwijderd2
-
teentjes knoflook4
-
olijfolie40 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper1 snuifje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
188 mg
Protides
52 g
Calories
1756 kJ /
420 kcal
Lipides
21 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Bearnaisesaus
15min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Zuurkool
Pas d’évaluation
Oranje gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
350 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h