Appareils et accessoires
Steak au Poivre
Prép. 20min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
29 g
Calories
2301 kJ /
550 kcal
Lipides
44 g
Fibre
1 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lolly's
40min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Pas d’évaluation
Crostini met champignons en fontinakaas
Pas d’évaluation
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Steak tartaar
30min
Salade met kip en spelt
1h 15min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Green Godess Salade
20min
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Kip met romige groenten saus
50min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min