Appareils et accessoires
Tamale Pie (Anna)
Prép. 40min
Total 1h 30min
8 portions
Ingrédients
Dough
-
6 ½ oz vegetable shortening, room temperaturelard room temperature6 ½ oz
-
masa harina instant for tamales18 oz
-
chicken broth lukewarm22 oz
-
salt2 tsp
-
baking powder2 tsp
Green Sauce and Vegetables
-
green tomatillos quartered17 ½ oz
-
garlic cloves peeled2
-
yellow onions in segments (¼ in.)3 ½ oz
-
serrano chilies destemmed, de seeded3
-
water10 ½ oz
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
zucchini diced7 oz
-
yellow onions diced (¼ in.)3 ½ oz
-
poblano chilies peeled, cut into strips (see Tip)3 ½ oz
-
sweet corn kernels3 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1440 mg
Protides
4 g
Calories
1364 kJ /
326 kcal
Lipides
25 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
24 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tamales Verdes
2h 55min
Collard Greens
1h 5min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Chicken Mole
50min
Pork Tortas
2h 20min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Chipotle Caesar Salad
30min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Tortilla Soup
25min
Chicken Fajita Soup
50min