Appareils et accessoires
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
Prép. 15min
Total 4h 15min
4 portions
Ingrédients
Sri Lankan hot fruit chutney
-
white sugar200 g
-
white vinegar900 g
-
garlic powder30 g
-
ground ginger30 g
-
Kashmiri chilli powder to taste40 g
-
sea salt2 tsp
-
fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths900 g
Roast chicken
-
whole chicken1200 - 1400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
1001.8 mg
Protides
250.1 g
Calories
11195.8 kJ /
2644.2 kcal
Lipides
180.3 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
54.8 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix creating something incredible
92 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Thai Red Curry Paste
10min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Korean fried chicken
4h
Honey BBQ Chicken
1h
Kung Pao chicken
1h 30min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Piri-piri spatchcock chicken (MEATER +)
1h 30min
Tamarind Pork Curry
35min
Char Siu Marinade
10min
Chiang Mai noodles
25min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min