Appareils et accessoires
Lemon, Lime and Ginger Tart
Prép. 15min
Total 6h 20min
8 slices
Ingrédients
-
gingernut biscuits250 g
-
unsalted butter cut in pieces85 g
-
freshly squeezed lemon juice80 g
-
lime juice, freshly squeezed80 g
-
stem ginger in syrup syrup and some ginger cut in small pieces for garnishing50 g
-
condensed milk395 g
-
double cream400 g
-
lemon zest only, for garnishing1
-
lime zest only, for garnishing1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
190 mg
Protides
6.1 g
Calories
2672.8 kJ /
642 kcal
Lipides
44.5 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
27 g
Glucides
53.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Family Favourites
16 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Green Apple Bellini
3h 15min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Simnel Cake
3h
Lemon Posset
2h 40min
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9h
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Butterscotch Delight
20min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Pear Frangipane
1h 30min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min