Appareils et accessoires
Ginger and Pear Pie
Prép. 10min
Total 40min
10 portions
Ingrédients
-
pears peeled, cored and halved400 g
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 g
-
medium eggs2
-
caster sugar120 g
-
Greek yoghurt250 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour220 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
icing sugar for dusting20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 10 portions
Sodium
1196.8 mg
Protides
58.5 g
Calories
10761.1 kJ /
2572 kcal
Lipides
81.9 g
Fibre
18.8 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
404.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Date and Nut Balls
20min
Quick Bread
50min
Banana Bread
1h 50min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1h 10min
Cherry Bakewell Oat Bars
1h 10min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15min
Rice Pudding
1h
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min