Appareils et accessoires
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Prép. 1h 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
929 mg
Protides
10 g
Calories
1030 kJ /
246 kcal
Lipides
12 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Calendar 2022
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Basil Pesto
10 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min