Appareils et accessoires
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
celeriac peeled, 250 g cut in pieces (3 cm) and 600 g sliced vertically (2 cm)850 g
-
water125 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
puff pastry, ready-rolled (approx. 1 sheet, see tip)160 g
-
unsalted butter diced, plus 2 Tbsp80 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves30 g
-
white wine vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
extra virgin olive oil plus 2 Tbsp50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1193.4 mg
Protides
6.7 g
Calories
2848.8 kJ /
680.9 kcal
Lipides
57 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
21 g
Glucides
38.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
35 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Brak ocen
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 min
Leftover Vegetable Stock
50 min
Béchamel Sauce
15 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Rum Babas
3 godz. 45 min
Sicilian Caponata
30 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Creamy French Dressing
5 min
Rich Tomato Sauce
30 min