Appareils et accessoires
Tapenade
Prép. 5min
Total 10min
280 g
Ingrédients
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 50 gram
Sodium
816 mg
Protides
1.2 g
Calories
675 kJ /
160.5 kcal
Lipides
16.3 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
1.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
French dressing
5min
Caesar salad dressing
10min
Basil pesto
10min
Candied spiced pumpkin
24h 30min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min
Tahini
20min
Orange curry dressing
10min
Vegan Caesar dressing
5min
Raw cauliflower tabouli
30min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Chunky basil pesto dip
10min