Appareils et accessoires
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Prép. 20min
Total 1h 50min
6 stuks
Ingrédients
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
7 g
Calories
2651 kJ /
638 kcal
Lipides
55 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Paashaas apero-hapjes
Pas d’évaluation
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Pas d’évaluation
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Aspergesoep met citroen
55min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Frangipanetaart
1h 25min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Omelet met gehakt
1h 10min