Appareils et accessoires
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Prép. 5min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
642.3 mg
Protides
16 g
Calories
2525 kJ /
609.5 kcal
Lipides
51.3 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Leve de lente
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Pas d’évaluation
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Lactosevrije milkshake
Pas d’évaluation
Aardbeien mille-feuille
5h
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Gekookte eieren
20min
Verse pasta zonder eieren
Pas d’évaluation
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Pindakaas
5min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation