Appareils et accessoires
Driekoningentaart 100% chocolade
Prép. 25min
Total 1h 35min
8 stuks
Ingrédients
Bladerdeeg
-
bloem en iets meer om te bewerken300 g
-
cacaopoeder50 g
-
boter voorheen in stukken bevroren300 g
-
zout2 snuifjes
-
water150 g
Chocoladeganache
-
pure chocolade in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eierdooiers2
-
ei (geheel)1
Afwerken
-
ei (geheel)1
-
zout1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
9.8 g
Calories
2826 kJ /
679 kcal
Lipides
54.9 g
Glucides
35.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Soefganiots
2h
Engelse brunch
Pas d’évaluation
Citroenslush
10min
Pizzadeeg
1h
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Dunne grissini
Pas d’évaluation
Bananenbrood
1h 50min
Koekjes met chocoladechips
50min
Chocoladecake
40min