Appareils et accessoires
Red-bown coloured eggs
Prép. 5min
Total 55min
6 portions
Ingrédients
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
beetroot juice400 g
-
water to fill to 1 l mark
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
61 mg
Protides
5.3 g
Calories
258 kJ /
61.7 kcal
Lipides
4.2 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
0.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easy Easter
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Broccoli
25min
Spiralized Zucchini Bolognese
40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Meatballs with tomato sauce
Pas d’évaluation
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15min
Spider Web Cupcakes
1h 5min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Caramelised red onion chutney
24h
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Torta Pasqualina
1h 50min
Natillas
1h
Chocolate Nice Cream
2h 5min