Appareils et accessoires
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
Prép. 20min
Total 2h
8 portions
Ingrédients
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
lukewarm water220 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour400 g
-
sea salt1 tsp
Lamb filling
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
lamb mince (see Tips)250 g
-
tomato paste50 g
-
water plus 1 tablespoon extra40 g
-
harissa paste to taste (see Tips)30 - 50 g
-
feta cheese crumbled200 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
pine nuts1 - 2 tbsp
-
egg beaten1
-
olive oil spray
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
513.5 mg
Protides
16.7 g
Calories
1889 kJ /
451.5 kcal
Lipides
23.9 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
8.6 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Family chicken galette
1h 55min
Potato, bacon and cheese tortilla
50min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Sweet and sour pork
40min
Tuatua fritters
45min
Family burger pie
1h 25min
Baked chicken pizzaiola
55min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min