Appareils et accessoires
White balsamic reduction
Prép. 5min
Total 40min
195 g
Ingrédients
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
whole white peppercorns (see Tips)8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into quarters1
Niveau
facile
Infos nut. par 195 g
Sodium
146.3 mg
Protides
4 g
Calories
3587.5 kJ /
857.4 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
179.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
British spice rub
5min
Brandy butter
10min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Green goodness soup
10min
Venison Wellington
3h 30min
Mixed meat rillettes
4h 10min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Marinated feta cheese
170h
Spicy peach and mango chutney
45min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min