Appareils et accessoires
Keftedes (gehaktballen)
Prép. 30min
Total 2h 30min
8 porties
Ingrédients
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optionnel)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
30 g
Calories
1396 kJ /
334 kcal
Lipides
13 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Nasi Goreng
40min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Pas d’évaluation
Zalm met rijst en champignons
30min
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Ovenburger
1h 45min
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Muntthee
25min