Appareils et accessoires
Flammkuchen with dates and bacon
Prép. 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingrédients
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
buttermilk150 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
pitted dates100 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
honey20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
bacon cut into 1 cm pieces100 g
-
rocket to garnish50 g
-
balsamic vinegar to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
971.6 mg
Protides
14.2 g
Calories
2417.6 kJ /
577.8 kcal
Lipides
26.4 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
10.2 g
Glucides
73 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Oven
20 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Pas d’évaluation
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Pas d’évaluation
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Garlic and sage mash
30min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min
Croque Madame
45min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Mini bacon and vegetable frittatas
35min