Appareils et accessoires
Lime and ginger dressing
Prép. 30min
Total 30min
470 g
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
kecap manis100 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
rice wine vinegar20 g
-
palm sugar shaved15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 470 g
Sodium
8218.9 mg
Protides
20.8 g
Calories
2975.5 kJ /
708.5 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
40.5 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
111.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide Steak
Pas d’évaluation
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Allergen Free Overnight Oats
8h
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1h 15min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Apple cider dressing
5min
Marinara Sauce
40min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Sage and black garlic butter
10min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min