Appareils et accessoires
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Prép. 15min
Total 3h 35min
6 stuks
Ingrédients
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
636.7 mg
Protides
19.3 g
Calories
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Lipides
15.7 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
54.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Geroosterde bananen affogato
Pas d’évaluation
Yoghurt met kokosmelk
15h
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Driekoningentaart met pompoen
Pas d’évaluation
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Kruidenvinaigrette
Pas d’évaluation
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Tomatensaus
40min