Appareils et accessoires
Caramel Sous-Vide Pineapple
Prép. 10min
Total 1h 30min
12 pieces
Ingrédients
-
pineapple, fresh (approx. 700 g)1
-
liquid caramel divided450 g
-
star anise divided2
-
pink peppercorns divided20
-
water to fully submerge bags (not higher than the max fill level)
-
lemon juice30 g
-
ice cream, any type or coconut sorbet, to serve
-
pistachios, unsalted to garnish
-
fresh mint leaves to garnish6
Niveau
facile
Infos nut. par 2 pieces
Sodium
185.7 mg
Protides
4.5 g
Calories
1539 kJ /
367.8 kcal
Lipides
6.4 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
78.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pineapple Passion
18 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Folded Herb Bread
1h 10min
Sautéing Onions and Garlic
Pas d’évaluation
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1h 15min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Dashi - Japanese stock
45min
Sauerkraut
12h 15min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Pas d’évaluation
Honey Sesame Snaps
2h
Sukiyaki
55min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26h 30min