Appareils et accessoires
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
water35 oz
-
salt plus extra to season fish and sauce1 tsp
-
basmati rice9 oz
-
fresh spinach leaves7 oz
-
cod fish fillet skinless, (4 pieces)21 oz
-
heavy whipping cream5 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
corn starch2 - 3 tsp
-
ground white pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
739 mg
Protides
34 g
Calories
1938 kJ /
463 kcal
Lipides
14 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
51 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Daily & Creative
30 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Steamed Fish Fillets
25min
Steamed Zucchini
35min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Steamed Asparagus
35min
Steamed Broccoli
25min
Caprese Egg White Omelet
20min
Steamed Cod Over Greens
40min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min