Appareils et accessoires
Smoked salmon mousse
Prép. 5min
Total 5min
650 g
Ingrédients
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 650 g
Sodium
3022 mg
Protides
63.9 g
Calories
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Lipides
140.9 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
78.1 g
Glucides
18.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savoury Christmas
19 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Fermented Onions (with Cutter)
72h 30min
Lemon Caper Aioli
10min
French dressing
5min
Caesar salad dressing
10min
Baked artichoke dip
35min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Leek and smoked salmon dip
55min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Smoked trout pâté
3h 15min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min