Appareils et accessoires
Aardappel- en groentenpuree
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
bloemige aardappelen geschild, in plakjes gesneden (1 cm)600 g
-
groenten (bijv. pompoen, wortels, knolselder, yams, erwten, bloemkool, broccoli), indien nodig in plakjes (1 cm) gesneden, naar behoefte (zie tip)400 g
-
zout1 - 1 ¼ tl
-
melk350 g
-
ongezouten boter30 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7 g
Calories
1041 kJ /
248 kcal
Lipides
10 g
Fibre
4.9 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Bechamelsaus
15min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Veelzijdige gladde soep
45min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Aardappelpuree
45min
Romige tomatensoep
25min
Appelmoes
20min
Bloemkool met kaas
55min
Romige courgettensoep
25min
Groentensoep
35min
Chocolademousse
3h 20min