Appareils et accessoires
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
293.7 mg
Protides
1.9 g
Calories
607 kJ /
145.1 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Curly Fries with Garlic Sauce
55min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min
Steamed Green Beans
30min
Steamed Asparagus
35min
Green Bean Gremolata
25min
Lemon Pasta
35min
Texas Caviar
15min
Creamed Spinach
30min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Broccoli Sauté
20min